TQ Consulting Kft.

1996 óta eredményesen működő Társaságunk a minőségmenedzsment területén ISO 9001 rendszerek bevezetése és fejlesztése mellett több egyetemen oktatást végez. A Társaság tevékenysége folyamatosan bővült és követte az élelmiszer-biztonság, környezetvédelem, munkavédelem, információbiztonság az energiagazdálkodás-irányítás különböző szabványainak megjelenését.

A minőségirányítás orvostechnikai eszközöket támogató ISO 13485 rendszerét, a kapcsolódó CE-jelölés menedzsmentjével a területen gyártó és forgalmazó szervezeteknél alkalmazzuk. A vizsgáló és kalibrálólaboratóriumok esetében ISO 17025 rendszer bevezetésével az alkalmazó szervezetek akkreditált státuszának elérését tudjuk támogatni. Különösen figyelemreméltó, hogy az ISO 56002 innovációmenedzsment szabvány alkalmazásának eredményei javítják és erősítik a szervezetek eredményeséget, értékét és versenyképességét.

A felelős vállalatirányítást bizonyító ügyfeleinket minőségi szolgáltatásainkkal tudjuk segíteni. Ezt bizonyítják felnőttképzési intézmény és program engedélyeink is. Alapvető filozófiánk és célunk partnereink üzleti sikere.

Meglevő referenciáink, szakértő munkatársaink felkészültsége és gyakorlata minősíti tevékenységünket. Közreműködésükkel az elmúlt években közel kétezer tanácsadói projekten dolgoztunk eredményesen.

TQ CONSULTING Kft.

Elérhetőségek:

Cím: 1144 Budapest, Zalán utca 23. 1. lház. 1. em. 1.

Honlap címe: https://tqconsulting.hu/

Kapcsolat tartó: Dr. Czelleng Arnold

Telefon: +36 30 2503523

E-mail cím: arnold.czelleng @ tqconsulting.hu

Nyújtott szolgáltatásai:

ISO 9001: 2015 Üzleti tanácsadás

ISO 14001:2015 Üzleti tanácsadás

Működési terület: országos

Alább néhány írásuk linkjei:

https://tqconsulting.hu/erre-szamithat-aki-hozzank-fordul/

https://tqconsulting.hu/kornyezettudatos-vallalatvezeto/

https://tqconsulting.hu/innovativ-vallalkozasfejlesztes-peldaesetek/

Videók: