Homeworld Kft.

Cégünk a HOMEWORLD Kft. azzal a céllal alakult, hogy komplett szolgáltatási csomaggal jelentkezzen a szervezetfejlesztés területén.
Szolgáltatásainkat a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a közigazgatási szervezetek részére ajánljuk. Tudjuk, hogy ezen szervezetek működése és fejlesztése során nagy szükség van a napi tevékenységeket támogató szolgáltatási folyamatok könnyen átlátható és kézben tartható megvalósítására.

Szolgáltatási palettánkat úgy alakítottuk ki, hogy az egyes szolgáltatások egymást kiegészítve és támogatva kapcsolódjanak egymáshoz, ezzel is segítve a vállalatirányítás munkáját az alábbi lista szerint:

  • az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerek kiépítése és karbantartása,
  • az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszerek kiépítése és karbantartása,
  • az AQAP szabványok szerinti katonai minőségirányítási rendszerek kiépítése és karbantartása.
  • pályázatírás, pályázat menedzsment.

Külön üzletágként szerepel tevékenységeink között az online kereskedelem, amelyet az ilmarket.hu online piactéren végzünk.
2008-ban kezdtük el fejleszteni a többek között ügyviteli szoftverként is funkcionáló webshop motorunkat, amely jelen online üzleti kezdeményezésünk alapját is képezi. Akkori szoftverünkbe beépítettük mindazt az ügyviteli tudást, amit az elmúlt 20 évben megtanultunk és megtapasztaltunk. Ma már korszerű online kereskedelmi keretrendszert használunk, de az ügyvitel és a tapasztalat megmaradt.
Kiterjedt üzleti kapcsolatainkra alapozva hoztuk létre új kezdeményezésünket az ILM Piacteret, amelynek célja, hogy egy közös online üzleti felületet biztosítson mindazok számára, akik az ipari és logisztikai területen végzik mindennapi munkájukat.

Homeworld Kft.

Homeworld Kft. Logó

Elérhetőségek:

Cím: 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 5.

Kapcsolattartó: Mihalcsik István

Telefon: +36309608271

E-mail cím: mihalcsik@homeworld.hu

Nyújtott szolgáltatásai:

  • ISO 9001 üzleti tanácsadás
  • ISO 14001 üzleti tanácsadás

Működési terület: országos